Belföld

Kovács P. József is kiakadt a nemzeti hírtévére

kovacs-p(960x640).jpg (kovács p. józsef)
kovacs-p(960x640).jpg (kovács p. józsef)

Amatőrök, felháborító beszédstílussal - röviden így jellemezte a legendás bemondó a köztévé műsorvezetőinek teljesítményét.

Kovács P. József 42 évig dolgozott a köztévénél, 2001-ben távozott “önként” a csatornától. A Blikknek azt mondta: ma már ritkán néz tévét, de az új nemezeti hírcsatornáról megvan a véleménye.

“Még akkor sem tudnak hangsúlyozni, ha köszönnek és azt mondják: Jó reggelt kívánok!” – fakadt ki a lapnak a veterán bemondó.

Kovács P. szerint utódai a BBC-t próbálják utánozni, de az emberek nem tartják őket hitelesnek. Korábban olyan hiteles szakemberek voltak a képernyőn, akikre az egész ország figyelt – tette hozzá.

A tévés nem tervezi, hogy újra aktívan dolgozzon a médiában. Legutóbb fia, Kovács Kristóf producer kedvéért vállalt el egy rövid felvezetőt a Showder Klub évindító adásában, emellett családi vállalkozásaikban tevékenykedik.

Nem Kovács P. az első televíziós legenda, aki negatív véleményt fogalmazott meg a nemzeti hírcsatornával szemben. Kertész Zsuzsa nemrég az Origónak azt mondta, csak lázálmaiban fordulnak elő olyan bakik, mint amilyenek az új M1 indulását tarkították.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik