Belföld

Szponzorokat keres Tata

Szponzorokat keres Tata azért, hogy minél több sportoló lehessen a Tatai Atlétikai Club csapataiban.

A Tatai Atlétikai Club (TAC) a város önkormányzata és a Tatai Környezetvédelmi Zrt. támogatásával kezdte meg a 2012/13. évi sportszezont. A város ugyan biztosítja a TAC költségeit, illetve a kézilabda-szakosztály működéséhez is hozzájárul, ám ahhoz, hogy az osztályok és a sportolók számát is növelni tudják, még némi támogatásra van szükségük.

A piaci szereplőktől nem csupán pénzügyi támogatást vár, hanem kölcsönös együttműködést kínál számukra. Sportszakmai szempontból az utánpótlás nevelése érdekében az egyesület szélesíti kapcsolatrendszerét a városi iskolákkal, a versenysport érdekében szakmai és létesítményi együttműködéseit bővíti a tatai olimpiai edzőtáborral.

„A TAC a város legrégibb, legpatinásabb sportegyesülete, s szeretnénk, ha visszakapná egykori hírnevét. Éppen ezért biztosított a város nagyobb összeget számukra. Szorgalmazzuk, hogy a városi sportélet zászlóshajója legyen a klub, ennek elősegítésében partnerek vagyunk” – mondta el Michl József, Tata polgármestere.

„Támogatóink segítségével lehetővé válik, hogy megvalósítsuk álmainkat egy modern sportegyesület felépítésében. Így nemcsak a jelenlegi négy szakosztály működhet tovább, folytathatjuk a kézilabdacsapatok felépítését utánpótlás és felnőtt vonalon egyaránt, illetve újabb sportágakat vonhatunk a TAC égisze alá, így bővíthetjük sportolóink számát. Az egyesületben a jelenlegi szakosztályok mellett – aikido, asztalitenisz, női és férfikézilabda és a labdarúgás – az atlétika szakosztály szervezése is elkezdődött” – fejezte ki örömét Lázár Ottó, a klub elnöke.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik