Belföld

Mobil Tündér kerestetik

Binga Kreatív Kommunikációs Ügynökség társadalmilag hasznos mobil alkamlmazásokra keres ötletet, menynek megvalósítását 1000000 forinttal támogatja.

A Binga Kreatív kommunikációs Ügynökség Legyél te a Mobil Tündér! címmel pályázatot írt ki, melyben várják azokat a magánszemélyeket, civil szervezeteket, akik május 9-ig egy társadalmilag hasznos, a mindennapjaikban használható alkalmazás ötletével állnak elő. A legjobb javaslatot egy többlépcsős versenyben választják majd ki Facebook oldalukon május 29-ig. A győztes nyereménye, hogy a Binga 1000000 forint értékben lefejleszti az alkalmazást, majd azt a felhasználó és a széles publikum részére bocsájtja. Ezért a pályázat egyik feltétele, hogy a technológia 2 évig ingyenes legyen, hogy mások is letölthessék. Ennek terjesztését, elérhetőségét szintén az ügynökség biztosítaná. Az idő korlát lejárta után pedig az értékesítést, a fejlesztést a nyertesre hagynák.

Gonda Bence, a Binga ügyvezető igazgatója azzal indokolta kezdeményezésüket, hogy azt tapasztalták, „nagyon sok üzleti célú alkalmazás készült az elmúlt évben Magyarországon”, mégsem társadalmilag hasznosak. Ennek a tendenciának a megváltozását szeretnék elérni, és egy jó ötletet támogatni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik