Belföld

Ünnepi díszbe öltözik a LIFESTYLE HOTEL**** MÁTRA is!

Töltse az ünnepeket az ország első hegyvidéki életmód szállodájában.

Kuporodjon a melegséget és fényt sugárzó kandalló mellé egy jó könyv vagy forró ital társaságában és csak élvezze a Mátra hihetetlen nyugalmát. Ki a hóesésről álmodozik, kit a fenyőfa illata bűvöl el, ki pedig ilyenkor indul útnak, hogy az év fáradalmait kipihenje. Az év azon időszaka ez, amikor magunk mögött hagyjuk az év során minket ért stresszes időszakot. Nem is vágyunk másra, csakis testi és lelki feltöltődésre, melyre a legkiválóbb lehetőség egy pihentető utazás.
Töltse Ön is pihenéssel a Karácsonyi ünnepeket, a LIFESTYLE HOTEL****MÁTRA-ban. Igazi Karácsonyi hangulattal és programokkal várjuk a kicsiket és a nagyokat egyaránt, december 23. és 27. között.

A kinti zimankóból betérő Vendégeinket érkezéskor sült gesztenyével, teával és forralt borral fogadjuk,  mely csodálatos illata átjárja az egész házat, így már a hotelbe lépbe magával ragad a karácsonyi hangulat 

A szánkózással, síeléssel, hógolyózással vagy sétával töltött órák után, mindenkinek jólesik egy kis melegség és kényeztetés. Az AMETHYST SPA külön az ünnepekre kialakított lazító, pihentető masszázzsal és kezeléssel várja Vendégeit, de a víz és a szaunázás szerelmeseinek sem kell csalódniuk, hiszen élménymedencék, szauna világ és natúr wellness áll rendelkezésükre. A kicsiket pedig gyermekmedence és a Kis Gida játszóház szórakoztatja.

Karácsony estéjén, szállodánk kiváló séfje, ünnepi vacsorával kényezteti a velünk ünneplőket. Karácsony első napjától, egészen december 27-ig egy igazi kis mesevilágot idéző dekorációval és sütödével rendelkező Mézeskalács műhelyt állítunk fel a szállodában. Itt mindenkinek lehetősége nyílik elkészítenie saját mézeskalács figuráját, vagy akár egy egész mézeskalács házikót is.

Mindezen szolgáltatásaink mellett Vendégeink részére itt tartózkodásuk alatt ingyenes internet-hozzáférést és parkolást biztosítunk. A standard szobás elhelyezés már 40 000 Ft/fő/2 éjszaka ártól elérhető.
Tegye igazán különlegessé az idei Karácsonyát, pihenjen szeretteivel Mátraházán! Reméljük, Önnel együtt ünnepelhetünk Karácsony estéjén a LIFESTYLE HOTEL**** MÁTRA-ban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik