Belföld

Okostelefont mindenkinek [X]

Manapság már nem olyan fontos az iroda, hiszen az üzletemberek bárhonnan elintézhetik ügyes-bajos dolgaikat, csak egy okostelefon kérdése az egész.

Egyre több ember gondolja úgy, hogy okostelefon nélkül az üzleti életben szinte létezni sem lehet. Ez nem is meglepő, hiszen az információ hatalom, éppen ezért nyilvánvaló, hogy mindenki szeretne időben értesülni a körülötte zajló eseményekről, gond nélkül ellenőrizni bejövő postafiókját, vagy csak épp szörfözni a neten – bárhol, bármikor.

De mitől is okos egy okostelefon? Tudás, sokoldalúság és testreszabhatóság – ezeken a területeken mind messze felülmúlják az úgynevezett okostelefonok hagyományos társaikat. Túlzás nélkül állíthatjuk, hogy segítségükkel zsebünkben hordhatunk minden fontos információt, adatot, naptárbejegyzést, dokumentumot, sőt gyakorlatilag magát az internetet is, úgy, ahogy van.

A Vodafone gondoskodik róla, hogy hatalmas termékválasztékának köszönhetően mindenki rátalálhasson álmai okostelefonjára, legyen az akár a legújabb érintőképernyős iPhone 4S, vagy egy fizikai QWERTY billentyűzettel ellátott Sony Ericsson Xperia Mini Pro. A kifejezetten üzletembereknek ajánlható készülékek közül kiemelkedik a Nokia 500, amely 1 GHz-es processzorának köszönhetően meglehetősen gyors tempót diktál. Belső memóriája 2 GB, ami külső microSD kártyával egészen 32 GB-ig bővíthető. A készülék 3,2 hüvelykes, 360×640 pixeles felbontású és kapacitív TFT kijelzővel rendelkezik, ami bárki számára könnyen kezelhető.  A beépített GPS segítségével pedig garantáltan gyorsan odatalál a felhasználó minden üzleti tárgyalás helyszínére. A frissített, Symbian Anna operációs rendszerrel ellátott Nokia 500 a Vodafone-nál már 1 Ft-ért is megvásárolható.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik