Belföld

Mellbedobással győzhet a Fidesz

A szoptatás reklámozása hitelesíthet egy politikust, ha kétgyermekes anyuka.

Meglehetősen szokatlannak nevezi a Blikk azokat a fotókat, amelyek az interneten lelhetőek fel a Fidesz badacsonytomaji polgármesterjelöltjéről. Rajzó Ildikó kétgyermekes anyukaként kismamáknak tervez melltartókat. A kollekció pedig maga mutatja be. (A kép illusztráció: Medgyessy Ferenc híres szobra, az Anya gyermekével.)

A bulvárlap figyelmét erre olyan helyiek hívták fel, akik az asszony polgármesteri ambícióit az ott élők lenézésének érzik. A polgármesterjelölt viszont büszke munkájára, amellyel a kismamák életét szeretné megkönnyíteni. Szerinte kicsit aberrált, aki ebből szexuális botrányt akar kavarni.

– A városban ezek a képek nem ismertek, fogalmam sincs, hogy ez mellém állítja, vagy esetleg épp ellenem fordítja a választókat – mondta a lapnak Rajzó Ildikó.

Kiszelly Zoltán politológus úgy véli: biztosan vannak, akiknek ez nem tetszik, mert egy politikusnak mindig vannak politikai ellenfelei, de a polgármesterjelölt nem tesz mást, mint az anyaságot mutatja be hitelesen, hiszen van két gyereke és a szoptatást reklámozza. A szakember szerint akkor lehetne Rajzó Ildikót támadni, ha bort inna és vizet prédikálna, ha elítélné az anyaságot.

Ajánlott link:

Mellbedobással győz? (Blikk)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik