Belföld

Jöhet Csányi, módosították az MLSZ alapszabályát

Administrator
Administrator

2010. 06. 14. 14:01

Immár biztosra vehető, hogy július 6-án az OTP-vezér lehet az MLSZ első embere.

A küldöttek elfogadták a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) új alapszabályát a Telkiben tartott rendkívüli közgyűlésen. Ezzel teljesült a feltétele, hogy Csányi Sándort július 6-án megválasszák elnöknek. A közgyűlésen a 102 küldöttből 90 jelent meg. Az alapszabály módosításáinak elfogadásához minden esetben kétharmados többség kellett.

A közgyűlés az alapszabály valamennyi, mind az 51 paragrafusát – olyanokat is, amelyek változatlanok maradtak – egyesével szavazott meg. Egyetlen paragrafusnál sem volt jelentősebb vita, így nagyon gyorsan elfogadták az új alapszabályt. Ezután a jelen lévő nyolc elnökségi tag feloszlatta a vezető testületet. Az MLSZ-t a tisztújító közgyűlésig egy ad hoc bizottság irányítja majd.

A testület tagjainak a küldöttek Dunai Antalt, Nemes Ferencet és Helmeczy Lászlót választották meg. A bizottság elnöke Nemes lett. Az MLSZ tisztújító közgyűlését július 6-án tartja, az alapszabály-módosítások elfogadása után biztosra vehető, hogy az egyetlen jelöltet, Csányi Sándort választják meg a szervezet új elnökének.

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Budapest, 2014. március 27.
Vancsura István, a NAV megszüntetett Kiemelt Ügyek Igazgatósága RAPID ellenőrzési főosztályának volt vezetője (j) és Horváth András, volt adóhivatali dolgozó a Levegő Munkacsoport Áfabotrány: kitálal egy volt NAV-vezető címmel tartott sajtótájékoztatóján Budapesten a MagNet Házban 2014. március 27-én.
MTI Fotó: Soós Lajos

Az ember, aki legyűrte a NAV-ot és a NER-t

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.