Schiffer: nem lépnek vissza az MSZP javára

Az MSZP-t minősíti a módszere - mondta a Lehet Más a Politika listavezetője az Magyar Televízióban annak kapcsán, hogy a pártjáéhoz hasonló kampányelemeket is használnak a szocialisták.

A szocialisták úgy próbálnak másokat hitelteleníteni, hogy saját magukhoz rángatják őket – jelentette ki Schiffer András korábban a Magyar Hírlapnak adott interjúban annak kapcsán, hogy az MSZP jelöltjeinek kampányában is megjelent szlogenként pártjának a neve, illetve néhány szimbóluma.

Mint mondta: úgy gondolja, hogy ez a módszer és Lendvai Ildikó pártelnök silány magyarázkodása az MSZP-t minősíti. Egyben reményét fejezte ki, hogy a jogi eszközöknél sokkal hatékonyabban működnek a politikai, morális eszközök, s az MSZP fejére visszahullik minden.

Schiffer szerint a szocialisták megvezetik a választóikat akkor is, amikor elhallgatják, hogy egyéni jelöltjeik valójában az ő jelöltjeik. „Bár elhiszem, hogy kínos felvállalni ma az MSZP-t” – tette hozzá a politikus, aki ismét leszögezte: egyetlen jelöltjüket sem léptetik vissza a második fordulóban a szocialisták javára.

Címkék: Voks 2010