Kivonul az országból a Sláger tulajdonosa

Kivonul Magyarországról a szerdáig a Sláger Rádiót működtető társaság amerikai tulajdonosa. A Roxy az egykori Sláger csapatával ennek ellenére keresi az együttműködési lehetőségeket.

Heal Edinának, a Sláger Rádió Zrt. vezérigazgatójának tájékoztatása szerint megállapodás-közeli állapotban voltak arról, hogy a Roxy Rádió frekvenciáján adjanak műsort, amikor az Emmis-csoport bejelentette a kivonulást a magyar piacról.

Az utóbbi napokban számos információ jelent meg a sajtóban arról, hogy a Sláger- és a Danubius rádiók tulajdonosai keresnek olyan fővárosi frekvenciát vagy rádióhálózatot, amelyen tovább sugározhatnának.

A Slágerrel hírbe hozott Rádió1 és a Roxy a múlt héten még cáfolta, hogy tárgyalnának, a Pont FM pár napja azt közölte, több vasat tartanak a tűzben, de a „legkevésbé” a Slágerrel tanácskoznak.

Pénteken megjelent nyilatkozatában Alexander Skvortsev, a Roxy-t működtető társaság ügyvezetője arról számolt be, hogy a múlt héten megkereste őket a Sláger menedzsmentje, és egyeztetésekbe kezdtek a kooperációról; arról volt szó, hogy a Sláger neve és műsora jelenne meg a Roxy frekvenciáján.

Az ügyvezető úgy nyilatkozott, sajnálja, hogy a távozás mellett határozott az amerikai médiacég, és várhatóan már a jövő hét elején találkoznak az egykori slágeresekkel, hogy megvizsgálják, miben tudnak együttműködni.

Címkék: Belföld