FN-híradó: elfogták a romagyilkosság gyanúsítottjait

Elfogták a romagyilkosságok állítólagos tetteseit, az akcióhoz mindenki gratulált. Sólyom László úgy volt, hogy Révkomáromba megy, de miután Fico kitiltotta az országból, csak a határig ment el. Ez történt pénteken-.

Elfogták a romagyilkosságok gyanúsítottjait

A rendőrség elfogta Debrecenben a romák elleni támadások gyanúsítottjait csütörtökön éjjel. Bencze József szerint DNS-minta és más bizonyítékok is rendelkezésre állnak a négy férfi ellen, a gyilkosságokat rasszista indíttatásból követték el. Visszavonták a 100 milliós díjat.
Az Esztergomi Rendőrkapitányság megtiltotta az Új Magyar Gárda szombatra kérvényezett tisztavató rendezvényét, melyre 2000 fő részvételét jelentették be a szervezők az Erzsébet parkba. A rendezvényt így magánterületen, Szentendrén tartják meg.
A kormány maximalizálná a végkielégítéseket

A kormány maximálni kívánja az állami és önkormányzati vállalatoknál adható végkielégítések mértékét, valamint rendeletben előírja e vállalati körben a vezetők és menedzser szerződéssel rendelkezők javadalmazásának nyilvánosságát – jelentette be Budai Bernadett kormányszóvivő.
Befejezték az afganisztáni elnökválasztás szavazatainak összeszámlálását – jelentette be pénteken Zekria Barakzai, az ország független választási bizottságának szóvivője. Az eredményt azonban keddig nem teszik közzé.

A svájci világelső csak három szoros szettben győzte le a spanyol Ferrert a cincinnati torna nyolcaddöntőjében. A sérüléséből visszatérő Rafael Nadal is ott van a nyolc között, akárcsak Andy Murray és Novak Djokovics.