Több járat útvonalát módosítja a Volán

A Duna áradása és az útlezárások miatt a Volán több autóbuszjárat útvonalát is módosítja – áll a társaság közleményében.

A mai napon, március 31-én 14.00 órától Dömös térségében lezárták a 11-es számú főutat, ezért a Budapest – Szentendre – Visegrád – Esztergom autóbuszvonal járatai Esztergom irányából Dömös községházáig, Budapest irányából Gizellatelep, kórház elnevezésű megállóhelyig közlekednek. A menetrend nem változik, késésekre azonban számítani kell. Amennyiben Pilismarót térségében is útlezárások következnek, akkor az autóbuszjáratok Esztergom – Dömös viszonylatban nem közlekednek.

Szintén március 31-én lezárták a került Kisoroszi és Tahitótfalu közötti közutat, ezért a járatok Kisoroszi helyett a visegrádi hajóállomásnál fordulnak meg, és Szentgyörgypusztánál (Kisoroszi rév) is megállnak. Ugyancsak lezárják 2 számú főközlekedési utat Sződliget térségében, ezért a Budapest – Dunakeszi – Göd – Vác viszonylatú vonal teljes hosszán közlekedő járatok április 1-jén üzemkezdettől az útzár teljes időtartama alatt rövidített útvonalon, Budapest – Sződliget, Gödi Otthon Áruház viszonylatban közlekednek.

A MÁV Zrt. a 2-es út lezárásának időszakában Vác – Budapest között elfogadja a Vácról és Sződligetről érvényes VOLÁN bérletjegyeket. A Vácról Göd, Újtelep, illetve Sződ – Vácrátót útirányon át közlekedő járatok a gödöllői út – 2/A terelőúton közlekednek.

Címkék: Belföld