Selmeczi és Szíjjártó a Fidesz új szóvivője

Révész Máriusz és Halász János helyett Selmeczi Gabriella és Szíjjártó Péter lett a Fidesz szóvivője – jelentette be a párt kampányfőnöke.

Rogán Antal elmondta: miután lezárult az Országgyűlés munkája, a választási kampány új szakaszába érkezett. A választások előtti 48 napban az ellenzéki párt erősíti sorait, ezért a Fidesz-frakció sajtója beolvad a párt sajtójába.


Deutsch Tamás, a párt kommunikációs vezetője a személycserék magyarázataként kifejtette: Orbán Viktor kérése volt, hogy Révész Máriusz a továbbiakban a pártelnök kommunikációs tanácsadójaként dolgozzon tovább. Halász János, a frakció volt szóvivője jelenleg a párt debreceni jelöltje, a jövőben a Fidesz debreceni kampányát fogja vezetni. Deutsch arra kérte az új szóvivőket, hogy minden helyzetben pontosan és őszintén nyilatkozzanak, és mindig többet tudjanak mondani, mint amit az újságírók elvárnak.


Deutsch cáfolta azokat a feltételezéseket, amelyek a személycseréket szakmai hibával – Magyar Vizsla-ügy, szerver-gate – indokolták. Fekete Zoltán eddigi kommunikációs igazgató ezek után Deutsch kabinetfőnöke lesz, az ő eddigi munkáját Hammerstein Judit veszi át.

Képünkön Selmeczi Gabriella, a Fidesz – Magyar Polgári Szövetségnek a választási kampány idejére kinevezett új szóvivője, Révész Máriusz, Orbán Viktor új kommunikációs tanácsadója, Rogán Antal kampányfőnök és Deutsch-Für Tamás kommunikációs vezető az Uránia kávéházban tartott tájékoztatón, amelyen ismertették a párt kommunikációs szakcsoportjának átalakítását.

Címkék: Voks 2006: Hírek