Orbán: nincs összefüggés a személyi változások és a szerverügy között

Orbán Viktor tudomása szerint nincs összefüggés a Fidesz kommunikációjának átalakítása és a szerverügy között. „Örülök annak, hogy a kampányfőnök úr a dolgok végére járt, és lezárta" az ügyet - mondta a Fidesz elnöke.

Rogán Antal kampányfőnök és Deutsch-Für Tamás kedden jelentette be: a kampány ideje alatt Szijjártó Péter és Selmeczi Gabriella lesz a Fidesz két új szóvivője. Az átalakításokról szólva Orbán Viktor elmondta: „Semmi értelme fenntartani a sajtóosztályt a parlamenti frakciónk mellett, hiszen ott már a képviselők sem dolgoznak. Ezért minden munkatársat áthoztunk a kampányközpontba, a kampány sajtóosztályára és ezért átszervezéseket kellett végrehajtani.”

Orbán a kampányról szólva elmondta: összességében egy jó hangulatú kampányt lát. „Van itt mindenfajta durváskodás, persze, a médiában meg a pártok időnként mondanak olyasmit is, amit talán nem kellene, de az emberek körében ez a kampány még nem egy elrontott kampány, még nem egy mocskos kampány, még nem egy nemtelen kampány, hanem inkább olyasmi, amiből egy egészséges, fair verseny is kikerekedhet a végén” – mondta.

Címkék: Voks 2006: Hírek