Schmitt Pál tudatosan készül a kormányzati szerepre

A Fidesz tudatosan készül a kormányzati szerepre, és mivel a média nem támogatja őket annyira, mint szeretnék, maguk válnak médiává – mondta Schmitt Pál csütörtökön Veszprémben.

A politikus a Fidesz önkénteseket toborzó gyűlését megelőző sajtótájékoztatóján kifejtette, hogy a média nincs olyan mértékben mellettük, mint szeretnék, így „marad az emberi szó, az emberek szemébe nézés, a kézfogások, a toborzások, s akkor mi megyünk az emberekhez, magunk alakulunk át médiává, mert különben nem jut el az üzenetünk”.

Schmitt Pál elmondta, a jelenlegi körút célja, hogy a Fidesz december 15-ig megnyerjen mintegy százezer embert, akik tenni tudnak a kampány során a győzelem érdekében.
Hozzátette: az üzenet a változásról, annak szükségességéről szól. A nemzeti konzultáció során megközelítőleg kétmillió emberrel kerültek kapcsolatba, s „szinte mindegyikük azt mondta, hogy jó néven vennék a változást”.

A párt alelnöke kitért arra is, hogy a változást, változtatást a Fidesz saját magán kezdte, hiszen a 2002 utáni időszakban szövetséggé, néppárttá alakult, tagozatokat hozott létre, a polgári körök száma már 11 ezer, a párt tagsága elérte a 30 ezret, és átalakult a pártvezetés is.

Címkék: Belföld