Hiller: nem lesz képviselő Zuschlag

Nincs helye az országos politizálásban Zuschlag Jánosnak, az MSZP frissen megválasztott kiskunhalasi elnökének – nyilatkozta a szocialista párt elnöke a TV2 reggeli műsorában.

A hülyeség pártsemleges. Amit Zuschlag János tett, az az országos politikából kizárja. Nem akarjuk, hogy a szocialista párt országgyűlési képviselője legyen – mondta Hiller István. A riporter a téma felvetésekor utalt arra, hogy a baloldali párt kiskunhalasi szervezete a múlt héten választotta elnökévé azt a Zuschlag Jánost, akit tavaly októberben a nyilas terror áldozatainak emlékét sértő kijelentése miatt pártja megrovásban részesített.

Hiller István a műsorban reagált a Gyurcsány Ferenc miniszterelnök adóügyeivel kapcsolatos állítólagos kérdőjelekre, amelyeket a Magyar Nemzet vetett fel. Azt mondta, bizonyítsák be a rágalmaikat, tegyenek feljelentést, ha tudnak valamit. Egyébként meg van a parlamentben egy vizsgálóbizottság, tegyék fel kérdéseiket ott – tette hozzá a politikus. Szerinte a miniszterelnöknek „semmi oka nincs arra, hogy ne menjen el maga válaszolni a bizottság kérdéseire”.

Címkék: Belföld