Új üzleti magazin a magyar lappiacon

Ma került az újságosstandokra az Entrepreneur - Az Üzlettárs című új havi üzleti magazin első száma.

Az Európában először Magyarországon megjelenő lapot a Los Angeles-i Entrepreneur Media Inc. csoporthoz tartozó CE Üzleti Média Kft. adja ki. Az Üzlettárs a hazai fejlődő vállalkozásokat célozza meg, és stratégiai-cégvezetési tanácsadó magazin szerepet kíván betölteni.

“Célunk, hogy a magazin rendkívül költséghatékony személyes üzleti tanácsadóként a cégvezetők és döntéshozók kifogyhatatlan ötletforrása és segítsége legyen a pénz, a marketing, a menedzsment és az infotech stratégiai területein” – nyilatkozta Darko Lukić, a CE Üzleti Média Kft. ügyvezető igazgatója, a lap felelős kiadója.

A szakmai anyagok mellett helyi partnert kereső külföldi vállalkozások, franchise-átadók ajánlatai, valamit a cégcsoport saját kutatásai is helyet kapnak a lapban.

Az Entrepreneur Media Inc. három évtizede jelenteti meg az amerikai Entrepreneur magazint, amelynek testvérlapjai Kínában, Japánban, Mexikóban, illetve a Fülöp-szigeteken is jelen vannak. Az Entrepreneur Magyarországon lép először az európai piacra.

A mai naptól működik Az Üzlettárs weboldala is a www.azuzlettars.hu címen.

Címkék: Hírforrás