A Dexter Magnetic Technologies az Epicor Vantage terméket választotta.

A Contempo az Epicor® Enterprise Financials Suite mellett döntött. A TCI Precision Metals az Epicor® Manufacturing szoftvert implementálja. Az Epicor® jelentős fejlesztéseket jelentett be a vezető nagyvállalati szolgáltatás-automatizálási megoldások kategóriájában. Az Epicor® egymás után ötödször szerepel a rangos Software 500" listán.

A Dexter Magnetic Technologies (DMT), a mágneses és lágymágneses megoldások szállításával foglalkozó, világszerte vezetőnek számító vállalat az Epicor Vantage terméket választotta. Az Epicor Vantage egy mindenre kiterjedő termelésirányítási rendszer, amelyet a rendelésre gyártó (make-to-order) és a vegyes gyártású cégek legfontosabb üzleti igényeinek kielégítésére fejlesztettek. Beépített munkafolyamatai a teljes rendelési ciklust kezelik: a marketinget a kereskedelmi tevékenységet, a gyártást a tervezést, az erőforrásokat, a beszerzést, a telepítést és a szervizt – egészen a pénzügyi teljesítésig. A DMT arra kívánja felhasználni a Vantage-et, hogy globális szinten integrálja az Egyesült Államokban és az Egyesült Királyságban található irodák és üzemek adatait, hogy a vállalat minél inkább megfelelhessen a fokozódó vásárlói elvárásoknak, az egyre nagyobb mértékben testre szabott termékeket és egyre rövidebb ciklusidőt elváró igényeknek.

A Contempo Limited világszerte a ruházati termékek és tartós fogyasztási cikkek vezető gyártója. A cég az Epicor Enterprise Financials Suite terméket vásárolta meg, amely a középvállalati piac igényeinek kielégítésére készült sokoldalú, rendkívül rugalmas, integrált pénzügyi alkalmazás. A vállalatnak olyan megoldásra volt szüksége, amely rugalmas és méretezhető, amely képes együtt növekedni a vállalattal, és ami a leglényegesebb: egyszerűen használható jelentéskészítési funkcióival megfelel a globális üzleti követelményeknek. A Contempo Limited 18 irodával és több mint 400 alkalmazottal van jelen Ázsiában, Afrikában és a Közel-Keleten, termékeit a világ több mint 40 országában gyártja.

A TCI Precision Metals szintén az Epicor Vantage használata mellett döntött, mivel a termék egy minden gyártási folyamatra kiterjedő termelésirányítási rendszer. Az 1956-ban alapított TCI Precision Metals raktári disztribútora az Alcoa és a Kaiser alumíniumipari vállalatoknak; átfogó megmunkálási funkcióival kiszolgálja a légi szállítási, az egészségügyi és az autóipari piacokat is. A Vantage a rendelési ciklus automatizálásával és korszerűsítésével javítja a hatékonyságot, lehetővé teszi az erőforrások lehető legjobb kihasználását. a jövedelmezőség növelését. . A TCI Precision Metals azért választotta a Vantage-et, mert az azonnal – a dobozból elővéve – olyan beépített munkafolyamati eljárásokat kínált, amelyekkel a gyártók a teljes rendelési ciklust felügyelhetik. Az alapvető Vantage modulok kiegészítésére a TCI Precision Metals tervezi a Vantage Product Configurator (termékkonfigurátor), a Business Intelligence (üzleti intelligencia) és a Customer Relationship Management (CRM, ügyfélkapcsolat-kezelési) modulok implementálását is.

Az Epicor Software Corporation jelentős funkcióbővítést jelentett be az Epicor for Service Enterprises termékhez: ez egy mindenre kiterjedő, webszolgáltatásokra épülő vállalati szolgáltatás-automatizálási (ESA) termék, amely egyetlen forrást kínál a projektközpontú szervezetek felügyeletéhez és automatizálásához. A legutóbbi kiadás, az Epicor for Service Enterprises 8.1 kibővített projektportfólió-kezelést (PPM-szolgáltatást), kontingens munkaerő-kezelést valamint továbbfejlesztett együttműködési és testreszabási funkciókat kínál, illetve jobb tervezést, teljesítést és végrehajtást tesz lehetővé.

A Software Magazine szerkesztői a huszonkettedik helyen szerepeltették a vállalatot, a világelső szoftvergyártókat és szolgáltatókat tartalmazó éves „Software 500″ listában. A kiadvány 2004. szeptemberi számában megjelent és online a www.softwaremag.com címen elérhető idei „Software 500″ lista az Epicort (2003-as 155,4 millió dolláros bevétele alapján) a szoftvercégek felső harmadába sorolta.

Az Epicor Software Corporation

Az Epicor 20 éve világszerte elismerten vezetőnek számít a közepes vállalkozásoknak kínált integrált vállalati erőforrás-tervezési (ERP), ügyfélkapcsolat-kezelési (CRM) és szállítóilánc-felügyeleti (SCM) szoftvermegoldások terén. A Scala megvásárlásával az Epicor 140 országban több mint 20 ezer ügyfelet kiszolgálva a közepes vállalkozási piac globális vezetőjévé vált. Az Epicor a web-szolgáltatásokhoz hasonló innovatív technológiák használatával fejleszt átfogó, iparág-specifikus megoldásokat a gyártási, a disztribúciós, a vállalati szolgáltatás-automatizálási és a vendéglátóipari szektor számára. Ezzel lehetővé teszi a vállalatok számára az üzleti folyamatok hatékonyságának fokozását a versenyelőny megszerzése és megtartása érdekében. A hosszú távú növekedést elősegítő méretezhetőségen és rugalmasságon túl az Epicor megoldásait szolgáltatások széles skálája egészíti ki. A kínált megoldások alacsonyan tartják a teljes élettartamra vetített összköltséget, amellyel segítik a gyors befektetés-megtérülést. Az Epicor globális központja a kaliforniai Irvine-ben található, kirendeltségei és társvállalatai a világ minden pontján működnek. Ha további információt szeretne olvasni, látogassa meg a vállalat weboldalát a www.epicor.com címen.

# # #

Az Epicor az Epicor Software Corporation bejegyzett védjegye, az Epicor Procurement és az Epicor for Non-profit pedig védjegye. Minden más megemlített védjegy a megfelelő tulajdonosok birtokában van. A dokumentumban leírt termékek és szolgáltatások az Epicor Software Corporation termékei.

Címkék: Hírforrás