Friss

Népszerű

Összes
Vajon milyen fogásokról fantáziált Örkény István a szovjet hadifogságban? Miért tudta akkora türelemmel kevergetni a krumplipürét? Egy fejezet Nyáry Krisztián Így ettek ők – Magyar írók és ételeik című, rövidesen megjelenő könyvéből.

Orbán Viktor parlamenti nyitóbeszédével (meg a pénteki interjújával) kezdett Bita Dániel, Pető Péter, valamint Nagy József: a szláv testvérháborúnak minősített orosz-ukrán konfliktussal, a jawohllal és a dával, továbbá a svéd NATO-csatlakozás blokkolásának drámai veszélyeivel. A finis az egyelőre rejtélyes tartalmú szuverenitásvédelmi törvénycsomagé.
Legfrissebb epizódok
Kampányidőszakon kívül, milliárdokból háborúpártizzák az ellenzéket a CÖF plakátjai és a Megafon propaganda-influenszerei, és közben azt sem tudjuk, ki állja a számlát. Első kézből podcast.
Videó
Videó
A globális felmelegedés következményei az egész világon érezhetőek – Európában is. A hőmérsékleti értékek egyre magasabbak, a hőség egyre elviselhetetlenebb, különösen a nagyvárosokban. Párizs úgy döntött, hogy fellép ez ellen. Mestertervet dolgozott ki, amelynek része az autóforgalom korlátozása, a Szajna és a vízhálózat okos használata és a város zöldítése. A változás máris érezhető.