Tudomány

Videón az ember, aki beleugrott a villámlásba

Van egy mondás, miszerint Isten akaratából csak az eső, és a madárpiszok hullhat az égből. De néhányan ezt nem tudják elfogadni.

Sokan megkérdőjelezik az ép értelmi képességeiket azoknak, akik a magasból kiugranak egy repülőből. Ám ez még messze nem minden, hiszen van, akinek nem elég az, hogy egyszerűen kiugrik és ernyővel leereszkedik, hanem egyéb izgalmakra is szüksége van.

Sean MacCormac a Red Bull támogatásával egyenesen egy viharfelhőbe zuhant, amiben szakadt az eső, és csapkodott az istennyila, és mindez természetesen mozgóképek formájában is rögzítésre került. MacCormac és  csapata a floridai Clewistont választotta a mutatvány helyszínéül, mert ott szoktak igazán menő viharok lenni. A végeredmény pedig itt látható:

Villámlás tekintetében Florida igen előkelő helyen áll a világban, hiszen csak Venezuela, és a Kongói Köztársaság előzi meg, ami persze nem jelentené azt, hogy embereknek kell beleugrálni, de ahogy minden extrém sportban, úgy itt is folyton feszegetik a résztvevők a saját határaikat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik