Tudomány

„Ufó” jelent meg a NASA élő adásában – gyorsan le is állították

Vakító fénygömböt vettek fel a NASA kamerái a Nemzetközi Űrállomás közelében. A rejtélyes valamire még rá is közelítettek az amerikai űrkutatási hivatal munkatársai a bárki számára hozzáférhető élő adás közben, majd aztán váratlanul megszakították a közvetítést.

A felvételeket egy ufóvadász tett közzé, aki szerint egy földönkívüli űrhajót lehetett látni a NASA videóján. „Éppen az űrállomás élő felvételeit néztem, amikor feltűnt, hogy átváltanak egy másik kamerára”, amelyikkel pedig ráközelítettek a vakítóan fényes rejtélyes gömbre – írta az UFO Sightings Daily szerkesztője. „Az ufóból áradó vibráló fény azonban olyan erős volt, hogy még a NASA új, hétmillió dolláros HD-kamerái sem tudtak ráfókuszálni” – közölte Scott C. Waring.


Waring szerint a földönkívüli űrhajót megfigyelő NASA-dolgozók „bepánikolhattak”, és azért kerülhetett élő adásba a felvétel, amit aztán váratlanul lekapcsoltak, amikor észrevették, bárki láthatja azt. Waring közölte, hogy rákérdezett a NASA-nál, hogy szerintük mi volt a fényes gömb, de még nem kapott választ. A Daily Express  című brit lap szintén érdeklődött az amerikai űrkutatási hivatalnál az eset miatt. Egyelőre nekik sem válaszoltak.

Közeli felvétel a Nemzetközi Űrállomásnál megjelent rejtélyes fénygömbről. Fotó: NASA
Közeli felvétel a Nemzetközi Űrállomásnál megjelent rejtélyes fénygömbről. Fotó: NASA
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik