Tudomány

GameStar prémium előfizetés 2015[x]

Fizess elő a GameStar magazinra, hogy havonta az utcai megjelenés előtt megkapd.

A GameStar magazin minden hónapban elhozza neked a játékvilág legfrissebb híreit, leteszteli az adott hónap legjobb játékait, és megmondja, milyen hardvereket kell tenned a gépedbe annak érdekében, hogy élvezhetőek legyenek a legújabb játékok, de azért ügyelünk arra is, hogy a gépfejlesztés ne döntsön anyagi romlásba. Minden hónapban digitálisan letölthető, teljes steames játékkal kedveskedünk az olvasóinknak. A GameStar magazin Magyarország egyik legrégebbi print játékmagazinja, már 15 éve figyeli naprakészen a játékvilág eseményeit. A magazin minden hónapban 116 oldalon jelenik meg, esetenként kétoldalas posztermelléklettel lepi meg vásárlóit.

Éves prémium előfizetési akciónkban a 2014 és 2015-ös évek legjobb játékai közül választhatsz ki egyet, amit a megjelenés után futárral küldünk ki a címedre. Olyan nagyszerű játékok közül csemegézhetsz, mint a Grand Theft Auto V, az Assassin’s Creed: Unity vagy a Mortal Kombat X. Több kategóriában hirdettük meg az akciót, érdemes nyomon követni a GameStar weboldalán futó akciónkat, mivel az ajánlat folyamatosan bővül, hetente kerülnek bele új tételek.  Gondoltunk azokra is, akik nem tudnak egyszerre ennyi pénzt kifizetni, nekik a fél éves akciót tudjuk felajánlani. Természetesen ehhez is jár a 6 darab steames játék a magazinok mellé, sőt még egy dobozos Thief, Assassin’s Creed Black Flag vagy Lego Batman 3: Beyond Gotham is az előfizetőt illeti. A prémium előfizetési akció ideális abban az esetben, ha kedvenc gamerlapod mellé még meg szeretnéd venni kedvenc játékodat is. Ennél olcsóbban sehol sem kapod meg ezeket a sikerjátékokat, sok esetben akár több mint hétezer forintot is megspórolhatsz, amennyiben az előfizetési akciónkat választod.

Az akció 2014. december 31-ig tart, egyaránt vonatkozik régi és új előfizetőinkre.

További részleteket és az akcióban résztvevő játékok teljes listáját a www.gamestar.hu/elofizetes2015 oldalon találhatjátok meg.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik