Tudomány

Itt a Yo trónkövetelője, az AHOY

Több alkalmazás is próbál a Yo sikerén feltörni. Az AHOY az eredetinél abban nyújt többet, hogy a küldő lokációját is elküldi.

Az AHOY felületeiben nagyon hasonlít a Yo-ra, de a Foursquare helyinformációt használja, így a címzett látja, hogy a feladó éppen hol van. A tesztelők szerint ezzel az információval az alkalmazás még sokkal addiktívabb, hiszen csak két gombnyomás kell ahhoz, hogy ismerőseinknek megüzenjük, hogy éppen hol bulizunk.

Az AHOY a Confide nevű biztonságos csetalkalmazást készítő hasonló nevű cég terméke és ingyen tölthető le az App Store-ból, androidos verziója egyelőre nincs. iTunes!

A Yo egyébként már kétmillió felhasználó felett jár és már harmadik helyen is volt az App Store toplistájában, a múlt héten újabb másfél millió dollárt tőkét kapott a már 5-10 millió dollár közé értékelt cég.

Pár hete már kijött egy Yo klón a Trónok harca rajongóinak: a Hodor pontosan ugyanúgy néz ki, mint az eredeti, csak a Yo helyett a Hodor szót küldi tovább, a Medium egyik programozója készítette.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik