Tudomány

Szívfájdítóan csodálatos a hazai startup új irodája

A Ustream internetes videostreaming szolgáltató új irodája a 4-es metró extravaganciájához közelít. Alkalmazottaik lenyűgöző munkahelyi környezetben dolgozhatnak, amiért ma egész nap őket fogja irigyelni mindenki. Még a prezisek is.

Az egyik legmenőbb hazai technológiai céget két amerikai exhonvéd, valamint egy magyar webfejlesztő, Fehér Gyula indította el azzal a céllal, hogy a külszolgálatban lévő katonák könnyebben létesíthessenek kapcsolatot a szeretteikkel.


Forrás: 444

A vállalkozás sikere nem váratott magára sokáig, az első befektetőjük 2008 márciusában látott bennünk hatalmas fantáziát, amit 11 millió dolláros tőkebefektetéssel honoráltak, 2010-ben pedig a japán Softbanktól kaptak 20 millió dolláros tőkeinjekciót. A Ustream használata magánszemélyeknek ingyenes, fő bevételi forrásuk a nemzetközi események, sajtótájékozatók és zenei rendezvények kiválló minőségű streameléséből tevődik össze. A sajtó munkatársai tulajdonképpen a 444.hu delegált csapata volt, akik elképesztő felvételeket készítettek az Andrássy úti Párisi Nagyáruház felső két szintjéről.

Forrás: 444

Ajánlott videó

Olvasói sztorik