Tudomány

Bombázó notebook játékosoknak

Az Asus Republic of Gamers termékeinek sorozata most egy notebookal bővült.

A tajvani gyártó nem bízta a véletlenre a gép sikerét: igyekezett az elérhető legmodernebb technológiát beletenni a hordozható gépbe, amelyet talán nem is szabadna notebooknak hívni, hiszen van erre ismert kifejezés: DTR (Desktop replacement, azaz: asztalit helyettesítő) számítógép.

Az ROG G73Jh névre hallgató gép külső kialakításában az F-117 Nighthawk lopakodó bombázó stílusjegyeit viseli magán. A szellőzés hátra került, hogy a lehető legkevésbé zavarja a játékost, míg a billentyűzet 5 fokban döntött, hogy kényelmesebb legyen.

A legerősebb konfigurációban egy négymagos Intel Core i7-820QM processzor lapul a gép testében, 8 gigabájt memória, egy 1GB memóriával szerelt ATI Mobility Radeon HD5870 és egy 1 terabájtos merevlemez társaságában.

A gép sokfajta konfgurációban lesz megvásárolható: a 17.3 colos kijelző lehet 1920×1080, vagy 1600×900 pixel felbontású, a processzor Intel Core i3, i5, vagy i7, a 320 és 640 gigabájt kapacitású merevlemezekből kettőt is fogad a laptop. Minden kiépítésben közös a már említett ATI videokártya, a DVD író / Blu-ray lejátszó és a 2 megapixeles webkamera.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik