Sport

Pars: Annak is örülnöm kell, hogy el tudtam indulni a vb-n

Pars Krisztián hat éven minden versenyen érmet szerzett, melyen elindult, ez a remek sorozat az idei atlétikai világbajnokságon szakadt meg, ahol a negyedik lett, a legjobbjától bő öt méterrel elmaradva. A magyar sportoló rögtön a verseny után azt mondta, hogy nem volt százszázalékos állapotban, ő maga gerincsérvre gyanakszik, de még ki kell vizsgálni.

Az Origo a Telekom Sporthírszolgálat közleményéből idéz, miszerint Parsnak szombaton lesz jelenése a Sportkórházban, először mágneses rezonancia vizsgálatot végeznek el rajta.

„Tulajdonképpen annak is örülnöm kell, hogy el tudtam indulni a pekingi világbajnokságon, és ott negyedik lettem. Százból száz jobb atléta örülne annak, ha egy világbajnokságon sikerülne beverekedni magát az első hat közé, és az elmúlt hónapokban átéltek után sajnos most nekem is ugyanide kellett helyeznem a mércét” – mondta a szombathelyi atléta a Telekom Sporthírszolgálatnak.


Fotó: MTI

Hozzátette, abban bízik, hogy elég lesz másfél hónap arra, hogy kigyógyítsák a derékfájdalmából, és akkor újult erővel vetheti bele magát ismét a munkába novemberben.

„Hiszek abban, hogy csak az idei évad veszett el, csupán a két évesre tervezett felkészülésem első csatáját veszítettem el. Ha elég lesz másfél hónap arra, hogy kigyógyítsanak a derékfájdalmaimból, november elején nekigyürkőzhetek, és akkor gyorsan visszatérhet az erőm, a jó kedvem és az önbizalmam.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik