Tech

Új funkciókat kapott a Messenger és az Instagram

Ivándi-Szabó Balázs / 24.hu
Ivándi-Szabó Balázs / 24.hu

A Facebook blogposztban jelentett be pár apróbb újdonságot, amik a Messenger csevegő és az Instagram képmegosztó új frissítéseivel érkeznek meg a felhasználókhoz.

A Messenger újdonsága a beszélgetések rendszerezését könnyíti meg: megérkezett az új archiválási funkció, amivel a nem aktuális beszélgetések áthelyezhetők egy külön mappába anélkül, hogy törölnénk azokat. A feladatot egyszerű swipe-olással (húzással) intézhetjük el, ehhez a csak a kívánt beszélgetés felé kell vinni az ujjunkat, majd balra suhintani a Messenger főablakában. Az archivált üzeneteket a profil alatt lehet megnézni.

Szintén inkább a kényelmet szolgálja az a változás, hogy a hangüzenetek rögzítéséhez nem kell folyamatosan lenyomva tartanunk a felvétel gombot, elég csak elindítani. A cég ígérete szerint hamarosan az Instagramban is így lesz.

Az Instagram privát üzenetei közt pedig már a beszélgetések listájában láthatóvá válik egy új „látta” jelzéssel, hogy adott ablakban a másik fél elolvasta-e az üzenetünket, nem kell hozzá megnyitni magát a csevegést.

Facebook

Ajánlott videó

Olvasói sztorik