Tech

Az új iPad sem szűkölködik majd lyukakban

Múlt hónapban több pletyka is szárnyra kapott arról, hogy a 2019-es iPad Pro ugyanazt a kameraelrendezést kapja, ami az iPhone 11 Pro hátlapján is található. Az eszközről eddig csak zajos montázsokat lehetett fellelni a neten az eddigi feltételezések alapján, de most egy fizikai dummy modelt is kiszúrtak, ami megerősíti a triplakamerás táblagép létezését.

A felvételt közzétevő Sonny Dickson elmondása szerint a forrásai megbízhatók, és biztosra vehető, hogy a fotón látható táblagép lesz az új iPad Pro.

Forrás: Sonny Dickson

A hardver nagyon hasonlónak tűnik az almás okostelefonon látotthoz, annyi különbséggel, hogy a szenzorokat nem fedi üvegbevonat. Nagy eséllyel ugyanazokat a remek videózási képességeket is kínálja majd a kreatívok számára. A cég vélhetően megint főleg azokat a profikat célozza meg, akik 4K-s videókat lőnének és szerkesztenének. Ez azt jelentené, hogy a kamerák frissítésével az iPad Pro felzárkózna az iPhone-okhoz fotózás terén, mivel a jelenlegi modellek a tavalyi iPhone XR-éhez hasonló egységekkel vannak felszerelve.

Dickson informátorai szerint a cupertinóiak októberben mutatják meg teljes fényében a kütyüt. Továbbá annyit tudni még, hogy elérhető lesz belőle 11 hüvelykes és 12,9 hüvelykes változat, és a jobb kamerák mellé természetesen gyorsabb processzorokat is kapnak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik