Tech

A Facebook először rendez Európában csúcstalálkozót

A Facebook első alkalommal rendezi meg Európában a Facebook Communities Summit csúcstalálkozóját, amin a közösségi oldalon működő csoportok, oldalak és események adminisztrátorai vehetnek részt a régióból egy kiválasztási folyamatot követően.

Az emberek arra használják a Facebookot, hogy felfedezzenek közösségeket és csatlakozzanak hozzájuk. A közösségek kialakítását és erősítését szolgálják a facebookos csoportok is. Legyen szó akár egy közös településen élő horgászokról, újdonsült anyukákról, vagy valamilyen jótékonysági célra gyűjtőkről, az emberek előszeretettel használják ezeket a csoportokat az egymással való kapcsolattartásra.

Ezen csoportok közös jellemzője, hogy mindegyiknek van egy vagy több lelkes vezetője, adminisztrátora.

Számukra rendezi meg a Facebook első európai közösségi csúcstalálkozóját, a Facebook Communities Summitot, amelyen Facebook-közösségvezetők gyűlnek össze szerte Európából. A 2018. február 8-án és 9-én Londonban zajló rendezvény célja a Facebook-közösségek megismerése és a csoportadminisztrátorok, eseményszervezők és oldaladminisztrátorok munkájának elismerése, akik sokat tesznek Facebook-közösségük építéséért.

Europress / NurPhoto / Jaap Arriens

A rendezvényen részt vevő közösségvezetőknek lehetőségük lesz arra, hogy elbeszélgessenek a többi adminisztrátorral a közösségvezetőknek szervezett készségfejlesztő, eszközbemutató és tanácsadással egybekötött foglalkozásokon és panelbeszélgetéseken.

A magyar Facebook-adminisztrátorok ezen a linken tölthetik ki és adhatják le jelentkezési lapjaikat a Facebook Communities Summitra, méghozzá 2017. december 1-ig. A csúcstalálkozóval kapcsolatos részleteket a soron következő hónapok folyamán hozza nyilvánosságra a Facebook.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik