Tech

Hellboy hamarabb visszatér, mint gondolná

Azt már rég tudjuk, hogy Hollywood rebootolja az eredetileg Guillermo del Toro rendezte és Ron Perlman főszereplésével készült Hellboy-filmet, ami 2018-ban érkezik majd a mozikba a Stranger Things-ből ismerős David Harbourral a címszerepben, de a pokoli képregényfigura még ennél is hamarabb visszatér, hiszen bekerül az Injustice 2 videojátékba is.

Az Injustice 2 az idei év egyik legjobb játéka, nemcsak a verekedős műfajon belül, és nagy vonalakban arról kell tudni róla, hogy a DC-univerzum szuperhősei és szupergonoszai esnek egymásnak benne, természetesen egy alternatív univerzumban, ahol Batman és Superman épp a legnagyobb ellenségek.

Élvezettel törtük el Batman gerincét
Végre ismét mi magunk mi kenhetjük el Superman, Flash vagy akár a Zöld Íjász száját.

Ebbe a játékba érkezik meg DLC (letölthető fizetős tartalom) formájában a Mike Mignola alkotta Hellboy, aki hatalmas kőöklével, méretes pisztolyával és egyéb pokoli képességeivel tesz rendet a különböző hősök és rosszarcúak között. A karakterről természetesen bejelentő videó is készült, így a rajongók már a megjelenés előtt megcsodálhatják, hogy pontosan mire képes a kedvencük.

Hellboy a november 21-én megjelenő Fighter Pack 2-ben lesz elérhető az alapjátékkal már rendelkezők számára, méghozzá 20 euróért. Akik viszont a Digital Deluxe vagy az Ultimate változatokkal rendelkeznek, azok automatikusan hozzájutnak a karakterhez, a csomagban helyet kapó Black Mantával és a Mortal Kombatból kölcsönvett Raidennel egyetemben.

További jó hír, hogy a megjelenésekor még csak konzolra (Xbox One, PlayStation 4) elérhető Injustice 2 végre PC-s verziótt is kap. A kiadásért felelős Warner Bros. Interactive Entertainment ugyan még nem közölt pontos dátumot, de az ígéretük szerint a verekedős játék még idén ott lesz a Steam kínálatában.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik