Tech

Minden Star Wars-rajongó álma, amit ez a fickó csinált

Angolszász országokban október 31-én tartják halloweent, az ősi kelta hagyományokból kialakult ünnepet, ami átszivárgott több más ország kultúrájába is, így Magyarországon is elterjedt, hogy beöltözős bulikat szerveznek erre az estére, mikor mindenki valamilyen jelmezben parádézik.

Négy filmnyi sztorit kínál a Star Wars Battlefront II
Megvan, hogy mennyi időt tölthetünk a Birodalom bosszúszomjas női tisztjének bőrébe bújva.

A halloween ugyanakkor nemcsak a beöltözésről szól: ilyenkor szokás tököt faragni, illetve a már említett angolszász országokban a gyerekek cukorkát gyűjtenek a környékükön lakóktól, sőt sokan még a házukat is kidíszítik – akár csak karácsony idején.

Így tett az ohiói Pharmában lakó Nick Meyer is, aki kétségtelenül megnyerte az idei házdíszítő versenyt, továbbá valóra váltotta minden Csillagok háborúja-rajongó álmát, mikor egy hatalmas, két emelet magas Star Wars-járművet, A Birodalom visszavág-ból ismerős AT-AT lépegetőt építette meg az udvarán, méghozzá egy téli öltözetben virító rohamosztagos társaságában.

Az Associated Press beszámolója szerint Meyer már idén áprilisban nekilátott a „dísz” megépítésének, azaz hat hónapjába telt, hogy elkészüljön a kifejezetten halloweenre szánt különlegesség. A lépegető funérlemezből, habszivacsból és műanyag hordókból készült, és Nick egy korábban vásárolt játékot használt mintának a mesterműve megalkotásához.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik