Tech

A Youtubereket célozzák a Razer új cuccai

A YouTube és a Twitch korában szinte bárkiből lehet népszerű videós, ha képes olyan tartalmat gyártani, amivel meg tudja ragadni és a csatornája előtt tudja tartani a nézőket. Streamelni és normális videókat gyártani persze nem könnyű feladat, főleg, ha nem rendelkezünk olyan technikával, amivel normális minőségű felvételeket lehet készíteni.

Ezért a fülesért nem hülyeség 30 ezret fizetni
Nem kell ahhoz e-sportolónak lenni, hogy az ember videojátékozás közben is profi hangzásra vágyjon, és a Razer új Kraken fejhallgatója ügyesen kielégíti az igényeket.

Utóbbiban igyekszik segíteni a gamer perifériáival ismertté vált amerikai Razer, akik a Broadcaster termékcsaládjukon belül most két olyan hardvert dobtak piacra, amiket kifejezetten a videósoknak terveztek: a Razer Kiyo kamerát, valamint a Razer Seiren X mikrofont.

A Kiyo olyan asztali kamera, ami az állítható fénygyűrűvel normális világítást biztosít további tartozékok nélkül. A fényerő tizenkét fokozatban állítható, és a 12 beépített fehér LED 10 Lux fényerőt biztosít egy méteren belül. Felvétel 720p felbontásban 60 képkocka/másodperc képfrissítéssel készíthető, míg 1080p-ben, 30 FPS-sel streamelhetünk vagy rögzíthetünk.

Forrás: Razer

A kompakt, hordozható kialakítású Razer Seiren X egy USB kondenzátoros, szélesebb hangfrekvencia-tartomány felvételre képes mikrofon, ami a szuperverse felvételi lehetőségnek hála egy szűkebb és pontosabb, a streaminghez optimalizált szögben rögzíti a hangot, illetve rendelkezik beépített ütéscsillapítóval, ami elnyeli a nem kívánt rezgéseket. Utóbbi főleg akkor jön jól, ha valaki nem egy asztal mellőle, hanem mondjuk útközben streamel.

Forrás: Razer

A Razer Kiyo és a Razer Serien X ára egyaránt 109 euró (~ 33000 Ft), októbertől érhetők el a gyártó webáruházában, a nagyobb üzletek kínálatában pedig 2017 negyedik negyedévében lesznek elérhetők.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik