Tech

Gyönyörű vidékekre repít az év egyik legjobb játéka

November 7-én jelenik meg az év egyik legjobb videojátékának, a Horizon Zero Dawn-nak az első DLC-je, a The Frozen Wilds, ami tovább folytatja a disztopikus jövő főhősnőjének kalandjait. A Guerrilla Games lenyűgöző alkotása az emberiség pusztulása és újbóli felbukkanása után játszódik, egy olyan világban, ahol már nem a fajunk, hanem hatalmas gépek számítanak uralkodó életformának.

Ezeket a videojátékokat nem szabad kihagyni
Összeszedtünk öt olyan videojátékot 2017 első feléből, amiket mindenképpen érdemes bepótolni.

A kiegészítő az alapjáték cselekménye után veszi fel a fonalat, és az új fejezet nemcsak vadiúj történettel és gépekkel, de egy eddig nem látott, zord és fagyos helyszínnel várja a játékosokat. A Cut névre keresztelt, havas terület most egy kedvcsináló videót is kapott, így már jó egy hónappal a megjelenés előtt kapunk egy kis ízelítőt abból, hogy milyen gyönyörű helyszínek bejárására lesz lehetőségünk.

A Horizon Zero Dawn 2017. március 1-én jelent meg kizárólag PS4-re, és a hozzá érkező kiegészítő 20 euróért lesz beszerezhető a PS Networkről. A játékot kiadó Sony emellé bejelentette a december 5-én érkező Horizon Zero Dawn Complete Edition-t, ami 50 euróért magába foglalja az alapjátékot, a DLC-t, illetve minden olyan extra tartalmaz, ami korábban része volt Digital Deluxe kiadásnak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik