Tech

Levetkőzött a társkeresős fotóin, túlzottan is

A 23 éves fiú minden újabb képén egy réteget eltávolíthatunk.

Jesse Mills kihozta a maximumot a Tinder-profiljából.

A 23 éves programozó tudja, hogy akkora a kínálat a társkeresőn, hogy rögtön a legelső pillanatban meg kell ragadni a profilok milliói között kutakodók figyelmét, különben nincs sok esély.

A Tinder idén nyáron kissé átalakult, az app újdonságait használta ki Jesse, aki képsorozatban vetkőzik azok előtt, akik hajlandóak végigböngészni a fotóit. A Redditen mutatta be a stratégiáját:

Reddit/Imgur

Az első fényképen szürke kabátban és – hozzá közepesen passzoló – zöld kötött sálban pompázik, és azzal kecsegteti az érdeklődőket, hogy minden érintésre egy-egy réteget ledob magáról. És tényleg:

Reddit/Imgur
Reddit/Imgur

mostantól csak a 18 éven felüliek folytassák a cikk olvasását

.

.

.

.

.

.

Reddit/Imgur

Azt gondolhatnánk, hogy ez az utolsó fotó, de nem.

Reddit/Imgur

Sőt, még ez sem.

Reddit/Imgur

A szöveges részben afféle nekrológot olvashatunk Jesse-ről, aki megmagyarázza, hogy ő egy kedves programozó volt, szeretett táncolni és játszani és írni és bizarr projekteken dolgozni, de aztán egy dzsinn segítségét kérte a Tinder-fotója megalkotásában, és ez lett a vége. Mindenkit arra kér, hogy a részvétnyilvánítást küldje el neki tinderes üzenetben.

Hogy mennyire vált be a lányoknál a stratégia, nem tudjuk, de az, hogy a hírekbe bekerült a hülye profiljával, már biztos jó pontnak számít egyeseknél.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik