Tech

Facebookra is posztolhatjuk az instasztorijainkat

Amikor az Instagram után a Facebookon is elérhetővé váltak a 24 óra után eltűnő posztok, sokakban felmerült a kérdés, hogy most akkor melyik felületet használják az ilyen jellegű tartalmak közzétételére (már aki használja).

Ugyan a képmegosztón bevált a formátum, a nagy kék közösségi oldalon már kevésbé, és ehhez még hozzá kell venni azt is, hogy a Messengeren belül is van  „Napom” funkció ugyanezen célra.

A Facebook több módszerrel is próbálta már rávenni a felhasználókat arra, hogy a fő platformon is használják a Stories-t, de ez látszólag nem túl sikeres: elég körbenézni a saját hírfolyamunkban.

Egy funkció az oka annak, hogy az emberek még jobban ráfüggtek az Instagramra
A 25 év alattiak naponta akár fél órát is eltöltenek a képmegosztón,

A TechCrunch szúrta ki először, hogy a következő ösztönző húzásnak a keresztplatformos megosztást szánja a cég, aminek köszönhetően az Instagramon közzétett 24 órás posztok rögtön megjelennek a Facebookon is.

facebook instagram stories napom
Forrás: 24.hu

Miután közzétettünk az Instagramon egy ideiglenes tartalmat, a történet beállításai közt legalul láthatjuk azt az opciót, amit bekapcsolva a posztok automatikusan kikerülnek a Facebook hírfolyama melletti sztoris dobozba.

A portál szerint a funkció a napokban válik elérhetővé mindenki számára Androidon és iOS-en is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik