Tech

Háborúba hív a Star Wars Battlefront II új előzetese

Novemberben jelenik meg a Star Wars Battlefront II, ami ismét a csatamezőkre hívja a PC, PS4 és Xbox One tulajdonosokat. A játékban az online küzdelmek mellett ezúttal egyjátékos kampányt is kapunk, ma pedig kezdetét veszi a hivatalos bétateszt, ami egy rövid, de annál ütősebb előzetest is kapott.

A Star Wars Battlefront II bétájában a játékosok két hullámban vehetnek részt. Az első kör ma, azaz október 4-én veszi kezdetét, magyar idő szerint 10 óra körül, de most még csak azok csatlakozhatnak a virtuális harcokhoz, akik bíztak a fejlesztőkben, és előrendelték a programot .

A második hullám október 6-án, azaz pénteken csatlakozhat a küzdelemhez, valamikor este, 6-7 óra magasságában, és innentől egészen október 9-ig, azaz hétfőig lehet hadakozni a szervereken, és a tapasztalatok fényében mindenki eldöntheti, hogy beruház-e a programra november 17-én, avagy sem.

A béta elindításához 25 GB-nyi tartalmat kell letölteni, a teszt során a Galactic Assault, Starfighter Assault, Strike és Arcade játékmódok lesznek elérhetők, kipróbálhatjuk továbbá a különböző karakterosztályokat (Officer, Specialist, Assault, Heavy), illetve számos ikonikus járműbe pattanhatunk be, hogy Lázadó vagy Birodalmi pilótaként vágjunk rendet az ellenfél sorai között.

A béta elérhető lesz minden korábban bejelentett platformra, így PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re is (itt szükséges az Origin keretprogram), viszont az utóbbi esetben a gépnek az alábbi követelményeknek kell megfelelnie ahhoz, hogy a programot gond nélkül élvezhessük a legnagyobb csaták közepette is.

Ajánlott gépigény:

  • Operációs rendszer: 64-bit Windows 10 vagy újabb
  • Processzor: AMD FX 8350 Wraith vagy Intel Core i7 6700 vagy hasonló CPU
  • Memória: 16 GB RAM
  • Videokártya: AMD Radeon RX 480 4 GB vagy NVIDIA GeForce GTX 1060 3 GB
  • Internet: 512 KBPS vagy gyorsabb kapcsolat
  • Tárhely: 25 GB

Ajánlott videó

Olvasói sztorik