Tech

Csodás konzolokat dob piacra a Nintendo

A japán videojátékos cég idén nyáron dobta piacra az aktuális kézikonzol generációjának legfrissebb változatát, az általunk is tesztelt New Nintendo 2DS XL-t, ami kezdetben két színben volt kapható: fekete/kék és fehér/narancssárga kombinációban.

A Nintendo verhetetlen, ha kézikonzolokról van szó
Megjelenés előtt próbáltuk ki a New Nintendo 2DS XL-t, ami a japánok legpraktikusabb kézikütyüje.

Utóbbi verzió most válik majd elérhetővé az Egyesült Államokban, de a Nintendo tegnap este a hagyományos Nintendo Direct közvetítés keretében bejelentett két kifejezetten pofás extra változatot is, ami főleg a hardcore Pokémon-rajongók szívét fogja megdobogtatni.

Forrás: Nintendo

Az egyik verzió a Poké Ball Edition, ami annyiban különbözik a nyáron bemutatott modellektől, hogy a borítása a Pokémon-játékokból ismert pokélabdát idézi: nemcsak a piros, fekete és fehér színek miatt, de a fedlapon található „gomb” okán is. Ez a speciális kiadás november 3-től lesz megvásárolható, két héttel azelőtt, hogy megjelenne a Pokémon-játéksorozat legújabb tagja, a Pokémon Ultra Sun and Ultra Moon.

Forrás: Nintendo

Ezen felül piacra kerül egy még különlegesebb, citromsárga Pikachus változat is, ám a jelenlegi információk szerint ezt a verziót csak Japánban lehet majd beszerezni – legalábbis egyelőre, könnyen lehet, hogy pár hónap múlva a globális piacra is megérkezik a sárga kabalaállatot idéző kiadás.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik