Tech

Ingyen megtapasztalható a New York-i apokalipszis

A Ubisoft 2016 tavaszán dobta piacra a Tom Clancy’s The Division című külső nézetes lövöldözős játékot, amiben különleges ügynökként vezérelnek a karanténba zárt New Yorkba, amit teljesen letarolt egy halálos vírus. A külvilágtól elzárt nagyvárosban káosz uralkodik, nekünk pedig különböző frakciókkal kell megküzdenünk, miközben a vírust elszabadítók nyomában loholunk.

Ha valakinek kimaradt az immáron másfél éves játék, és van a futtatására alkalmas PC-je, az örülhet, ugyanis a játék kiadója ingyenes hétvégét hirdetett, így szeptember 14-én 19:00-tól egészen szeptember 17-én 22:00 óráig bárki egyetlen fillér kifizetése nélkül játszhat a The Division-nel, egyedül a megjelenés után kiadott letölthető tartalmak (DLC-k) nem lesznek kipróbálhatók ezen idő alatt.

Az ingyenes változat a Uplay keretprogramból érhető el, a letöltést pedig akár már most el lehet kezdeni, hogy 14-én este hétre már minden készen álljon, és késlekedés nélkül megkezdődhessen New York visszavétele. A három napos próbaidőszak alatt a megszerzett eredmények ráadásul megmaradnak, ha valaki a tapasztaltak hatására úgy döntene, hogy megvásárolja a programot.

A Tom Clancy’s The Division gépigénye:

Operációs rendszer: Windows 7, Windows 8.1, Windows 10 (64-bites verzió)
Processzor: Intel Core i5-2400 vagy AMD FX-6100 (vagy ezeknél jobb)
Memória: 6 GB
VGA: NVIDIA GeForce GTX 560 (2 GB VRAM) vagy AMD Radeon HD 7770 (2 GB VRAM)
Háttértár: 40 GB

Ajánlott videó

Olvasói sztorik