Tech

Ázsia leggazdagabb embere sírvaröhögős produkcióval szórakoztatta alkalmazottait

Tegnap mindenki Tim Cookra, az Apple vezetőjére figyelt a legújabb iPhone bemutatóján, az internetet azonban ma már egy másik hatalmas cég első embere, az Alibaba vezérigazgatója, Jack Ma tartja izgalomban, aki az almások vezérénél sokkalta emlékezetesebb műsort adott a napokban.

Ázsia egyik legnagyobb cége, az Alibaba Group idén ünnepli a fennállásának 18. évfordulóját, és ennek örömére a vállalat egy hatalmas banzájt szervezett. A hagyományosnak semmiképp nem nevezhető céges buli csúcspontján megjelent maga a vezérigazgató is, aki Michael Jacksonnak öltözve, meglehetősen egyedi módon szórakoztatta a cég nagyjából 40000 alkalmazottját.

Jack Ma egy motor nyergében érkezett a helyszínül szolgáló stadion színpadjára, csicsás maszkban, hasonló öltözéket viselve, mint amilyet Michael Jackson hordott az emlékezetes Dangerous World Tour során. A mociról lepattanva a vezérigazgató lejtett néhány táncmozdulatot, majd Jackson egyik legnépszerűbb számának taktusaira megszabadult az arcát takaró díszes kiegészítőtől.

A show-nak ezzel persze még nem volt vége: miután Jack Ma leleplezte magát az őrjöngő tömeg előtt, következett még egy táncos produkció, ezúttal némi társaság kíséretében, majd zárásként a cég vezetője a fejébe nyomott egy bukósisakot, és a motorját bőszen bőgetve, két keréken távozott a színpadról.

A műsor egészen szürreális, főleg ha Tim Cook, vagy bármelyik másik nyugati cégvezér produkciójához hasonlítjuk, bár az kétségtelen, hogy van abban valami csodálatos, ahogy Ázsia leggazdagabb embere fogja magát, és az alkalmazottak szórakoztatására levág egy ilyen nem mindennapi műsort.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik