Tech

20 percnyi Far Cry 5: vezetés, harc, horgászat és légicsata

A Far Cry sorozat ötödik számozott részére ugyan még várnunk kell pár hónapot, most viszont érkezett egy húsz percnél is hosszabb videó, amiben a februárban érkező program számos játékeleme megcsodálható, méghozzá olyan újdonságok is, mint a pecázás és a repülős mutatványok.

A 2018. február 28-án megjelenő Far Cry 5 sztorija a fiktív montanai Hope County új sheriff helyettesének szerepét osztja ránk, és az érkezésünk felgyorsítja egy fanatikus szekta, a Project at the Eden’s Gate által évek óta tervezett csendes puccs folyamatát, ami a vidék erőszakos elfoglalásában csúcsosodik ki.

A főhősünkkel váratlanul egy hatalmi harc közepén találjuk magunkat, ahol meg kell zavarnia a Project at Eden’s Gate gondosan kidolgozott tervét, miközben kirobbantjuk az ellenállást, hogy Hope County közössége felszabaduljon a fanatikusok elnyomása alól.

A mostani videó nem a történetre koncentrál, helyette a játékmenet számos elemét „végigveszi”. A mindössze 720p-s felbontás ellenére is jól látszik, hogy egy kifejezetten szép, és döbbenetesen részletes grafikával megspékelt programmal lesz dolgunk, és a látvány mellett kapunk némi ízelítőt a vezetésből, a fegyveres harcból, és a kelleténél kicsit többet a horgászásból.

A videó végére marad a legérdekesebb rész, a repülőgép vezetése. Légi járművek használatára ugyan már a korábbi részekben is volt lehetőség, viszont rendes támadásokat és harcokat nem nagyon hajthattunk végre a levegőből. Ennek most vége, és a játékból rögzített felvétel most azt is megmutatja, hogy mire számíthatunk, ha a levegőbe emelkedünk a Far Cry 5 biztosította gépekkel.

AKINEK PEDIG EZ NEM ELÉG…

Ajánlott videó

Olvasói sztorik