Tech

Itt az egér, ami 350 óráig bírja két ceruzaelemmel

A Razer ma jelentette be az Atheris-t, a notebookok mellé készített vezeték nélküli egeret, ami (a gyártó szerint) a világ leghosszabb akkumulátor üzemidejével igyekszik lenyűgözni a felhasználókat, nem elhanyagolható bónuszként pedig gamer minősítésű teljesítménnyel rendelkezik.

A mobil munkaállomások mellé és játékra tervezett Razer Atheris akár 350 órás folyamatos használatot tesz lehetővé, mindössze két darab AA elemmel (napi 8 óra használat mellett az 43 napot jelent), így a rágcsáló a maratoni megbeszéléseket és a legintenzívebb játékpartikat is simán bírja szuflával.

Az Atheris a Razer saját fejlesztésű, vezeték nélküli adaptív frekvencia technológiájával rendelkezik, ami átvitelével az iparág legmegbízhatóbb és legstabilabb kapcsolatát teszi lehetővé. Az AFT egy, az egérben elhelyezhető, kompakt USB adóvevőn keresztül érhető el, de az egér Bluetooth LE kapcsolatra is képes, így USB portot nem tartalmazó eszközökkel is simán összeköthető.

Forrás: Razer

7200 DPI-s optikai szenzorával az Atheris pontosságára nem lehet panasz, még több, nagyfelbontású monitoron történő használat esetén sem. A dizájn kifejezetten karcsú és kompakt, és a kétkezes kialakításnak hála mind a jobb-, mind a balkezes felhasználók számára ideális lehet.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik