Tech

Új netcsomagokat dob piacra a Telekom

A Telekom augusztus 11-től megújítja vezetékes internet-portfólióját és új, nagyobb sávszélességű internet-csomagokat vezet be, amik elérhetőek a Magenta 1 kedvezménycsomagokban is.

A szélessávú vezetékes hálózatfejlesztések eredményeképpen már több mint 2,9 millió háztartásban elérhető a Telekom gyors vezetékes hálózata, amelyből közel 700 ezer gigabit-képes optikai hálózat.

Az új portfólióban 5 internet-csomag áll az ügyfelek rendelkezésére: a legnagyobb változatlanul az 1000 Mbit/s kínált letöltési sebességű csomag, és a már eddig is elérhető 50 megás csomag mellett újonnan bevezetésre kerül egy 100 megás és egy 250 megás netcsomag is.

Azok számára, akiknek a lakóhelyén nem érhető el az 50 Mbit/s, a cég a maximum 30 Mbit/s sebességű START csomagot kínálja. Az új díjcsomagok a mai naptól választhatók, azon előfizetők pedig, akiknek még nem járt le a hűségidejük, szintén válthatnak az új, gyorsabb csomagokra (új hűség vállalásával).

Az új otthoni netcsomagokkal együtt megújultak a Magenta 1 kedvezmények is, amik az otthoni és mobilinternetet egyben kínálják.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik