Tech

Ezzel a cuccal nincs több kifogás a téli futásra!

Mindig azzal beszéled le magad a téli futásról, hogy túlságosan hideg van ahhoz, hogy kimenj a szabadba? Ennek most vége, hiszen a Kickstarteren már előrendelhető a felső, ami egyetlen gombnyomásra felmelegíti a testedet.

Habár a jelenlegi hőmérséklet mellett kevesen gondolnak arra, hogy télen fázni fognak, vagy ha igen, akkor alig várják, hogy ez bekövetkezzen, azért érdemes lehet már most felkészülni az év végi zimankóra. Főleg, ha az ember sportol, és előre tudja, hogy november elejétől egyre sűrűbben beszéli le magát mondjuk a futásról, a nem túl baráti hőmérsékletre hivatkozva.

Ha eleged van a saját kifogásaidból, akkor a PolarSeal új felsője egyértelműen neked készült, hiszen egy olyan, direkt sportolásra tervezett speciális ruhadarabról van szó, ami nemcsak kényelmes és könnyű, de egyetlen gombnyomással képes ellensúlyozni a szabadban tapasztalható alacsonyabb hőmérsékletet.

A kifejezetten síeléshez, túrázáshoz vagy futáshoz ajánlott felső a beépített fűtésre alkalmas lapkákkal van felszerelve, amik két, külön is vezérelhető zónára vannak osztva (hát közepe és a derék alja), és a gyártó ígérete szerint tíz másodperc alatt képesek felmelegíteni a testet. Ehhez ráadásul nem kell mást tenni, mint megnyomni a szöveten található, akár kesztyűvel is aktiválható gombokat.

A speciális ruhadarabból természetesen van női és férfi verzió, „fűtéskor” három különböző hőmérséklet választható, a használatához viszont muszáj beszerezni egy hordozható akksit, hogy a beépített USB-kábelen keresztül szolgáltathassuk a szükséges energiát. Egy 10 000 mAh-es mobil akkumulátor pedig akár nyolc órán át élvezhetjük a ruhadarabból áradó melegséget.

A több színben kapható cuccot a Kickstarteren hirdette meg a gyártó, és 390 000 dollárt (101 millió forintot) jelöltek meg minimum összegként, hogy megvalósulhasson a termék. Igény ráadásul van ilyesmire, hiszen a lelkes felhasználók kevesebb, mint egy hét alatt összedobták a szükséges pénzt, sőt azóta jóval többet is.

A kampány jelenleg 960 940 dollárnál jár (megközelítőleg 250 millió forint), és 140 dollárért (~ 36 000 Ft) bárki lecsaphat egy saját fűthető felsőre. Ha pedig már ennyi pénzt kidobunk egyetlen ruhadarabra, akkor már futni is muszáj lesz benne – fűtés ide vagy oda.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik