Tech

Ezért nem szabad mazsolaként Bugattiba ülni

Idén októberben kerül a boltok polcaira a Gran Turismo versenyszimulátor legújabb epizódja, a Sport, amiből a játékot kiadó Sony némi ízelítőt is adott egy hongkongi rendezvényen. A bemutatóból ráadásul az is kiderült, hogy nem véletlenül nevezik ezt a játéksorozatot szimulátornak.

Meglehetősen hosszú fejlesztési időszak után idén októberben végre elérhetővé válik a Polyphony Digital legújabb versenyszimulátora, a Gran Turismo Sport, amit a videojátékot kiadó Sony Interactive Entertainment nemrég mindenkinek megmutatott a hongkongi Ani-Com & Games rendezvényen.

A PlayStation 4 konzolt is gyártó vállalat viszont nemcsak bejátszott néhány videót a hamarosan megjelenő programról, de egy helyi internetes híresség a helyszínen pattant be a virtuális volán mögé, hogy menjen néhány kört az amúgy gyönyörű PS4-exkluzív versenyjátékkal.

Első körben a Tokyo Expressway pálya került bemutatásra egy Subaru WRX GR.B Rally Car “közreműködésével”, majd jött a Nürburgring, amin a belelkesült versenyző egy Bugatti Vision Gran Turismót választott járműnek, méghozzá Professional Race nehézség mellett. Aki valaha már játszott Gran Turismó-val, az tudja ez mit jelent, de a videóból mindenki másnak is gyorsan világossá válik, hogy ez az összeállítás tényleg nem mazsoláknak, hanem profiknak való.

A harmadik menetnél szerencsére már egy sokkal gyakorlottabb sofőr vette át a kormányt, és a Tokyo Expressway pályán jól meg is mutatja, hogyan is kell(ene) játszani egy Gran Turismo-programmal.

A Polyphony Digital fejlesztése egyébként október 17-én jelenik meg Európában, onnantól bárki próbára teheti magát a virtuális gépszörnyek volánja mögött, legalábbis akkor, ha rendelkezik egy PlayStation 4 konzolllal, hiszen a Gran Turismo Sport csak erre a platformra lesz elérhető.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik