Tech

Újabb nyomasztó horror hozza ránk a frászt ősszel

Új előzetest kapott az idén ősszel érkező The Evil Within 2 videojáték, amiben egy apát irányítva kell megtalálnunk és megmentenünk a kislányunkat, miközben egészen groteszk lények vadásznak ránk a lehető legszürreálisabb helyszíneken.

A The Evil Within 2014 októberében jelent meg szinte minden létező platformra (PC, PS3, PS4, Xbox 360, Xbox One), a vérrel és erőszakkal jócskán megpakolt videojáték pedig egyaránt elnyerte a horror iránt rajongó játékosok és kritikusok tetszését, és sokan az elmúlt évek egyik legjobbjának kiáltották ki a műfaján belül.

A siker után egyáltalán nem meglepő, hogy a Bethesda Software „berendelte” a folytatást, ami idén ősszel hozza majd a frászt a játékosokra. A The Evil Within 2 főhőse Sebastian Castellanos, aki a lányát igyekszik megmenteni, méghozzá az első részből ismerős agyzsibbasztó körülmények között.

Hogy pontosan mire gondolunk, azt nagyszerűen példázza a programhoz frissen kijött előzetes is: groteszk szörnyek, teljesen szürreális, álomszerű helyszínek, brutális támadások, bujkálás, és persze vérfagyasztóan nyomasztó hangulat.

A The Evil Within 2 2017. október 13-án kerül majd a hagyományos és digitális boltok polcaira, és ezúttal a PC-s, PlayStation 4-es és Xbox One-os játékosok merülhetnek el a zsigerig hatoló kalandban, ahol az ártatlan Lilly megtalálása lesz az elsődleges cél.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik