Tech

Újabb remek hírünk van a Dragon Ball-rajongóknak

Csordogálnak az információk az idei E3-on bejelentett új Dragon Ball-játékról, a FighterZ-ről, egyre fokozva az érdeklődést a 2018-ban érkező verekedős játék iránt. Hétvégén például biztossá vált, hogy az animációs sorozat egyik legnépszerűbb szereplője is ott lesz a bunyóba vihető karakterek listáján.

Július 14. és 16. rendezték a verekedős játékok hagyományos éves bajnokságát, az EVO 2017-et, és a Las Vegasban tartott eseményen nemcsak a műfaj legprofibb játékosai csaptak össze, de jutott idő arra is, hogy a kiadók megvillantsák a legfrissebb és készülő portékáikat.

A rendezvényt nem hagyta ki a Bandai Namco „színeiben” érkező Dragon Ball FighterZ sem, kaptunk egy új játékmenet videót, amiből kiderült, hogy a verekedős játékban ott lesz a hazánkban is jelentős rajongótáborral rendelkező animációs sorozat egyik legnépszerűbb karaktere, a jövőből érkezett Trunks is.

A figura bejelentésével hétre nőtt azoknak a szereplőknek a száma, akik biztosan ott lesznek a játékban, hiszen eddig csak Cell, Innocent Buu, Frieza, Son Gohan, Son Goku és Vegeta szereplése volt biztos.

A játék megjelenése valamikor 2018 elején várható, méghozzá Xbox One, PlayStation 4 és PC platformokra, de a konzolosok már idén kipróbálhatják a programot a nyáron induló zárt béta során, amire július 26-tól lehet majd feliratkozni, és kilenc karakter kipróbálására lesz lehetőség.

Aki imádta a Dragon Ballt, annak most muszáj kattintania
Ha húsz éve minden délután a tévé előtt ültél, akkor ezt látnod kell!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik