Tech

Így randizhat Kim Kardashian hasonmásával

Sok szingli azért fordul a különféle társkereső szolgáltatásokhoz, hogy megtalálja az általa elképzelt ideális, és persze hasonló érdeklődési körrel rendelkező partnert. Persze sokan nem rögtön a következő Kim Kardashiant keresik maguknak, de a Badoo új fejlesztésének köszönhetően akár az is lehetővé válik.

A Badoo társkereső szolgáltatás arcelemző technológiát épített be új Lookalikes nevű funkciója alatt, aminek segítségével bárki megtalálhatja azokat a regisztrált társkeresőket, akik hasonlítanak egy megadott fotón látható személyre.

Akár több száz híresség nevére is kereshetünk, például Angelina Jolie-ra, Kendall Jennerre, vagy Donald Trumpra (aki eddig a tizedik legtöbbször keresett híresség).

Ha nem különösebben vonzódunk sztárokhoz, tölthetünk fel képet a plátói szerelmünkről, egy vonzó ismerősről, vagy akár saját magunkról. Az alkalmazás ezután kidobja, hogy a több mint 350 millió felhasználó közül kiknek az arcvonásai passzolnak leginkább.

A funkció minden Badoo felhasználó számára elérhető mobilappon belül, vagy webes felületen, ezen a linken regisztráció nélkül is kipróbálható.

Válogathatunk az Orlando Bloom hasonmások közt. Forrás: 24.hu

Az éles teszt során viszont mintha nem működne olyan jól a dolog, a képen látható Orlando Bloomok valahogy nem győznek meg minket, és Ryan Goslinggal sem jobb a helyzet.

Emily Ratajkowski-nak van a legtöbb hasonmása, több mint 1507 hasonló hölgyet találni. De aki Kim Kardashian Westre, vagy férjére áhítozik, annak is jó esélyei vannak 1235, illetve 1420 találattal.

Amúgy ők szerepelnek eddig a legtöbbször keresett hírességek listáján:

  1. Kim Kardashian
  2. Emma Stone
  3. Beyonce
  4. Selena Gomez
  5. Caroline Receveur
  6.  Laetitia Casta
  7. Kylie Jenner
  8. Jessica Alba
  9. Marion Cotillard
  10. Donald Trump

Ajánlott videó

Olvasói sztorik