Tech

Nézd meg a hét strandvideóját!

A LEGO alapvetően gyerekeknek készül, de – érthető módon – a felnőttek is imádják. Ezt ékesen bizonyítja az a videó, amiben egy menő tengerparti hullámvasútban gyönyörködhetünk, ami a dán építőjátékból készült, ráadásul teljes egészében a „gravitáció” hajtja.

Néhány hónapja egy zseniális, az egész házat bejáró LEGO vasúthálózat nyűgözte le az ilyesmire fogékony internetezőket, most pedig egy másik alkotótól érkezett egy nyári „változat”, amiben szintén a LEGO-síneknek jut a főszerep, csak ezúttal egy homokos tengerparton.

A 5MadMovieMakers névre hallgató YouTuber a barátai segítségével épített egy meglehetősen impozáns LEGO-hullámvasutat, amit nemcsak felturbóztak a strandon alapkelléknek számító homokvárakkal és alagutakkal, de az egész építmény úgy lett kialakítva, hogy a síneken futó kis kocsit a gravitáció „hajtja”, így elég ráhelyezni a pályára, hogy ezt követően a minifigurák végigszáguldhassanak rajta.

Ez már alapból remek ötlet, de a lelkes építő mindezt megfejelte azzal, hogy több szemszögből (még két “belső” nézetből) is levideózta az apró műanyag figurák nagy kalandját, így egymás után többször is tanúi lehetünk a mókának, ami nemcsak látványos, de pillanatok alatt képes jobb kedvre deríteni az embert.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik