Tech

Ezt még azok is menőnek fogják találni, akik nem Apple-rajongók

A Chicagóban nyíló új Apple Store valószínűleg az almás cég eddigi legmenőbb boltja lesz, egy óriási MacBookra hasonlít a teteje.

A Chicagóban, épp a Michigan Avenue híd mellett épülő új Apple Store az eredeti tervektől eltérve érdekes elemmel bővül a szemfülesek szerint, egy hatalmas Apple logó kerül a tetejére. Az alapból is ezüst színű tetőn a jellegzetes alma úgy fest, mintha egy óriás MacBook lenne rajta.

A márkabolt terveit először 2015-ben mutatták be, és már akkor is látni lehetett, hogy a cég eddigi irányától eltérő, teljesen egyedi üzletet szeretne a cég.

1800 négyzetméteren fog elterülni,  teljesen üvegből készült magas falak veszik körbe, és vékony kialakítású, szénszálas erősítésű tető kerül rá. A tető kialakítása az alumínium MacBook és MacBook Pro külsejére hajaz, kerekített sarkokkal, és a gépekre hasonlító alakkal. Az épületet ugyanaz a londoni Foster+Partners tervezte, akik az űrhajóra hasonlító gigászi, Campus 2-t is.

Arról még nem tudni, mikor nyit meg az üzlet, de láthatóan már a végső simításokat végzik.

So apparently the new #applestorechicago looks like a giant #laptop. #underconstruction #viewfrommyoffice @choreographics

A post shared by KAOS Since Always (@kaos_since_always) on

New #flagshipstore #apple #applestore got the roof on #michiganave #chicago

A post shared by Wojtek Gil (@woyteg) on

(Kiemelt kép: Foster and Partners)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik