Tech

Megint tarolt a Star Wars

Múlt héten tartották Los Angelesben a földgolyó legnagyobb videojátékos rendezvényét, az E3 expót, ahová kivonult a szakma színe-java, és a nagy kiadók természetesen rengeteg játékról rántották le a leplet, illetve számos látványos videó látott napvilágot – a nézőszám persze az utóbbiak esetében nagyon fontos, és idén a Star Wars: Battlefront II vonzotta a legtöbb figyelmet.

A múlt hét a videojátékokról szólt, és volt is mire figyelni, hiszen a Microsoft lerántotta a leplet az új Xboxról, kiderült, hogy a The Elder Scrolls V: Skyrim-ből is készül VR-változat, illetve kaptunk jó néhány előzetest, amik alapján nagyjából már látjuk, hogy mivel fogunk játszani az elkövetkezendő egy évben.

Ha a nézőszámot vesszük figyelembe, akkor a legnagyobb érdeklődésre az ősszel érkező Star Wars: Battlefront II tarthat számot, hiszen az E3 expó ideje alatt nem kevesebb, mint 7,9 milliószor játszották le a második hivatalos videót a YouTube-on.

Szép eredmény, de még ennél is szebb a második helyezett Super Mario Odyssey 5,5 milliós megtekintése, amit a Nintendo új játéka három nap alatt szedett össze, míg a Battlefront II egy hét alatt ért a 8 millió közelébe (amit azóta bőven meg is haladt, hiszen a lenti adatok a múlt pénteki eredményt tükrözik).

A tíz legnézettebb videó között főleg folytatások szerepelnek, de annak kifejezetten örülünk, hogy a harmadik helyet a PlayStation 4 exkluzív Spider-Man szerezte meg, hiszen a Sony tényleg egy elképesztően látványos egyveleggel ajándékozta meg az érdeklődőket, ami egy átlagon felüli pókemberes videojáték képét vetíti előre.

A 2017-ES E3 LEGNÉZETTEBB VIDEÓI:

  1. Star Wars Battlefront II – 7,9 millió megtekintés
  2. Super Mario Odyssey – 5,5 millió megtekintés
  3. Spider-Man – 4,5 millió megtekintés
  4. FIFA 18 – The Journey: Hunter Returns – 4 millió megtekintés
  5. Need for Speed Payback – 3,4 millió megtekintés
  6. Call of Duty: WWII Multiplayer Reveal – 3,3 millió megtekintés
  7. Forza Motorsport 7 – 3,1 millió megtekintés
  8. Mario + Rabbids Kingdom Battle – 3 millió megtekintés
  9. South Park: The Fractured But Whole – 2,7 millió megtekintés
  10. Assassin’s Creed Origins – 2,6 millió megtekintés
Csorog a nyálunk az új Pókemberes előzetestől
2018-ig kell várni az új hálószövős videojátékra, ami első blikkre minden álmunkat teljesíteni fogja.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik