Tech

Ingyen letölthető a legújabb FIFA

A Microsoft június 1-én jelentette be, hogy az Xbox Live Gold tagsággal rendelkező Xbox One tulajdonosok egész hétvégén ingyen tölthetik le a tavaly ősszel megjelent FIFA 17 videojátékot.

A Free Play Days program keretében a Microsoft rendszeresen ingyenessé tesz egyes játékokat az Xbox Live Gold előfizetéssel rendelkező Xbox One felhasználók számára, és június első hétvégéjén a legnépszerűbb focis videojáték, a FIFA legújabb része tölthető le és játszható teljesen ingyen.

Az ingyenes időszak magyar idő szerint június 2-án reggel kilenckor kezdődött, és egészen június 5-én (hétfő) reggel kilencig tart, ráadásul a hétvégén megszerzett eredmények és achievementek megmaradnak, amennyiben a játékot kipróbáló felhasználók úgy döntenek, hogy az ingyenes hétvége során megvásárolják a FIFA 17-et.

Bónuszként a játék különböző digitális verziói az említett időszakban kedvezményes áron érhetők el a Microsoft áruházában: a FIFA 17 mindössze 6297 forint, a FIFA 17 Deluxe Edition (aminek része egy 3000-es FIFA 17 Point Pack) 13245 forintért tölthető le, míg a FIFA 17 Super Deluxe Edition (aminek része egy 8000-es FIFA 17 Point Pack)  30% kedvezménnyel 20993 forintért szerezhető be.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik